Svetila v modernem stilu

Pri izbiri svetil v modernem stilu je pomembno upoštevati funkcionalnost, saj morajo osvetljevati prostor učinkovito, hkrati pa tudi služiti kot dekorativni element. LED tehnologija je pogosto uporabljena v modernih svetilih zaradi svoje energetske učinkovitosti in sposobnosti prilagajanja svetlosti.

Pri izbiri svetil je ključnega pomena tudi usklajevanje s preostalim pohištvom in dekorjem prostora. Svetila v modernem slogu se pogosto uporabljajo kot izrazni elementi, ki poudarijo sodoben in eleganten videz prostora. Pravilno izbrana svetila lahko ustvarijo izjemen vizualni učinek, ki dopolnjuje celoten dizajn prostora v modernem slogu.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija VESELI DECEMBER -15% na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 6.12.-20.12.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše