Preproge

Kvalitetne preproge iz volne, svile, viskoze, ...

Kvalitetne preproge so ključni element pri opremljanju prostorov, saj ne le da dodajo estetsko vrednost, ampak tudi izboljšajo udobje in akustiko prostora.

Pri izbiri kvalitetne preproge je pomembno upoštevati več dejavnikov, vključno z materialom, vzorcem, trpežnostjo in prilagodljivostjo glede na namembnost prostora.

Naravni materiali, kot so volna, bombaž in svila, pogosto zagotavljajo trajnost in odpornost na obrabo. Poleg tega so naravni materiali tudi okolju prijaznejši. Na drugi strani umetni materiali, kot so polipropilen, najlon in poliester, ponujajo enostavno vzdrževanje in so pogosto bolj odporni na madeže in vlago.

Poleg materiala je pomembno tudi upoštevati ustrezno velikost in obliko preproge glede na dimenzije prostora ter pohištva. Prav tako je treba upoštevati vzorec in barvno shemo, da se preproga harmonično prilega celotnemu dizajnu prostora.

Kakovostna preproga ima močan vpliv na celotno vzdušje prostora, zato je smiselno vlagati v preproge, ki so trajne, enostavne za čiščenje ter estetsko privlačne. S pravilno izbiro in postavitvijo preprog lahko prostor dvignete na povsem novo raven udobja in elegance.

Kvalitetne preproge za hišo

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše