Barvne rustične kuhinje

Širok izbor masivnih rustičnih kuhinj po meri. Rustične kuhinje v pastelnih barvah.

Rustikalne kuhinje iz masivnega lesa. Različne ideje – raznobarvne kombinacije od rdečih, modrih, zelenih, lavanda, fuksije,… lahko vam naredimo tudi barvo po vaši želji. Rustične kuhinje po meri.

Oglejte si tudi naše izvedbe: Vrhunska Masivna kuhinja

Rustične kuhinje v pastelnih barvah so moderen in eleganten način, kako kombinirati rustikalni stil s sodobnimi barvami. Pastelne barve so zelo primerne za kuhinjo, saj dajejo občutek svežine in svetlosti.

Pri izbiri pastelnih barv za rustično kuhinjo je treba upoštevati celoten videz prostora. Pastelne barve, kot so bela, nežna roza, modra ali zelena, se lahko uporabijo za kuhinjske omare, kuhinjske pulte, stenske obloge ali poudarke, kot so kuhinjska posoda in kuhinjski pripomočki.

Pomembno je, da se barvna shema ujema z drugimi elementi v prostoru, kot so kuhinjski pripomočki, dekorativni predmeti, stoli in miza za jedilnico. Rustikalni stil kuhinje se lahko ohrani z uporabo lesa in drugih naravnih materialov, kot so kamniti pulti in kovinski detajli.

Če želite ustvariti rustikalno kuhinjo v pastelnih barvah, poiščite navdih na spletu ali v revijah za notranjo opremo in začnite s kombiniranjem pastelnih barv z drugimi elementi, ki ustrezajo vašemu osebnemu stilu.

Barvite rustične kuhinje

Podeželjski stil Provansa. Antična roza, Lavanda, Lila, Celeste,...

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše