Prenova brez stresa

Prenova Stanovanja

Prenove sodijo med zahtevnejše projekte, saj je velikokrat potrebno želje uskladiti z obstoječo napeljavo. Le-ta pa je velikokrat zastarela in izvedena na način, ki ne ustreza sodobnemu načinu življenja.

Da bi prenova potekala karseda nemoteno in brez stresa so potrebni trije ključni koraki:

  • potrjen načrt notranje opreme s konkretiziranimi materijali in komplet notranjo opremo
  • na podlagi izdelanega načrta opredeljena časovnica izvedbe s potrjenimi in rezerviranimi podizvajalci
  • komplet vgraden materijal in oprema mora biti na objektu preden se prenova prične

Potrjen načrt notranje opreme služi kot “zemljevid”, ki je konkretna podlaga za izvedbo. Da bo prenova potekala po začrtani časovnici in karseda nemoteno je pomembno, da je vgraden materijal na objektu (talne obloge, sanitarna oprema, vgradna svetila, …). To pa zaradi tega, da se po nepotrebnem ne čaka na materijal in posledično zamika izvedba.

Pri prenovah lahko pride do časovnega zamika zaradi nepredvidenih del, ki se lahko pojavijo, ko se prične z odstranjevanjem in rušenjem. Na to žal nimamo vpliva. Imamo pa vpliv na pravočasno dobavo opreme in njihovo izvedbo, v kolikor se k projektu pristopa dovolj zgodaj.

Da bo vaša prenova potekala karseda nemoteno in brez stresa, vljudno vabljeni v naš projektivni biro. Imamo znanje in izkušnje. Imamo zanesljivo ekipo. Zagotovimo vam vse, od ideje do izvedbe.