Nasveti pri načrtovanju doma

Praktični nasveti pri načrtovanju kuhinje, dnevne sobe, otroške sobe, ...

Praktični nasveti, kako se pri načrtovanju vašega novega doma izognite morebitnim nevšečnostim.

Pri načrtovanju doma je pomembno, da upoštevate svoje potrebe in želje ter hkrati pazite na funkcionalnost, udobje in estetiko prostorov. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam lahko pomagajo pri načrtovanju doma:

  • Definirajte svoje potrebe in želje: Preden se lotite načrtovanja, si zapišite svoje potrebe in želje, na primer, koliko spalnic in kopalnic potrebujete, kako velika kuhinja bi morala biti, ali potrebujete pisarno ali garažo.
  • Razmislite o prilagodljivosti: Pomislite na to, kako boste uporabljali prostore v prihodnosti. Ali potrebujete dodatne sobe za otroke ali goste? Ali bi lahko nekateri prostori služili drugim namenom?
  • Upoštevajte naravno svetlobo in kroženje zraka: Pomislite na orientacijo hiše in velikost oken, da zagotovite dovolj naravne svetlobe. Prav tako pomislite na kroženje zraka in izberite prostorne in dobro prezračene prostore.
  • Načrtujte prostorske razmere: Razmislite o velikosti in obliki sob, da zagotovite zadostno količino prostora za prehode in opremo. Prav tako pomislite na funkcionalnost in postavitev pohištva.
  • Upoštevajte trajnostne materiale in tehnologije: Pri načrtovanju hiše upoštevajte trajnostne materiale in tehnologije, ki lahko zmanjšajo stroške energije in ohranijo okolje.
  • Upoštevajte proračun: Preden se lotite načrtovanja, določite proračun za gradnjo in opremo in poskrbite, da boste pri načrtovanju in gradnji upoštevali proračunske omejitve.
  • Sodelujte s strokovnjaki: Sodelovanje s strokovnjaki, kot so arhitekti, gradbeni inženirji in notranji oblikovalci, vam lahko pomaga pri načrtovanju in gradnji vašega doma ter zagotavlja kakovostno in varno bivanje.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija VESELI DECEMBER -15% na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 6.12.-20.12.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše