Prenova hiše Solkan, Nova Gorica

Video vizualizacija prenove stanovanjske hiše.

Celovita prenova hiše v Solkanu, vse na enem mestu.

Prenova hiše iz 1968.

Hiša Solkan, Nova Gorica – video simulacija prenove

Celovita prenova hiše v Solkanu. Video simulacija sončne svetlobe. Velik zunanji bazen z ogrevanjem s toplotno črpalko.

Obstaja več razlogov, zakaj je dobro imeti hišo z bazenom. Tu je nekaj glavnih prednosti:

  • Razvedrilo in sprostitev: Bazen je odličen prostor za razvedrilo, sprostitev in rekreacijo. Omogoča vam, da uživate v plavanju, vodnih igrah ali preprosto lenobnem ležanju ob bazenu. Je tudi odličen kraj za druženje s prijatelji in družino ob vodi.
  • Zdravstvene koristi: Plavanje je odlična vadba za celotno telo, saj krepi mišice, izboljšuje kardiovaskularno kondicijo in povečuje gibčnost. Bazen je priročen prostor za redno vadbo, brez potrebe po odhodu v fitnes center ali na druge lokacije.
  • Oaza vročih poletnih dni: Vroči poletni dnevi lahko postanejo bolj prijetni in prenašljivi s prisotnostjo bazena. Omogoča vam osvežitev in hlajenje v vročih dneh ter je odlična alternativa obisku prenatrpanih plaž ali javnih bazenov.
  • Estetski in nepremičninski dodatek: Bazen je lahko privlačen estetski element v vašem dvorišču, ki dviguje vrednost nepremičnine. Prisotnost bazena lahko izboljša videz in privlačnost vaše hiše ter ustvari prijetno vzdušje v zunanjem prostoru.
  • Zasebnost in udobje: Imeti svoj bazen vam omogoča zasebnost in udobje, saj se lahko sproščate in uživate v svojem prostoru brez množice drugih ljudi. Ni vam treba deliti bazena z drugimi obiskovalci, kar pripomore k večjemu užitku in miru.

Seveda je pomembno upoštevati tudi stroške vzdrževanja bazena in morebitne varnostne ukrepe, ki jih je treba upoštevati. Kljub temu pa imajo mnogi ljudje pozitivne izkušnje s hišami z bazeni in uživajo v prednostih, ki jih prinašajo.

Prenavljamo hiše na ključ.

Celovita prenova od ideje do izvedbe. Vrhunski 3D izrisi.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše