Elektroinštalacije za hišo

Elektro instalacije za hišo. Od 3D izrisa do izvedene prenove hiše na ključ. Vse na enem mestu Studio ProAmbient!

Elektroinštalacije za hišo obsegajo namestitev ali posodobitev električne napeljave in opreme, ki omogoča električno oskrbo in delovanje vseh električnih naprav v hiši. Nekaj ključnih vidikov elektroinštalacij v hiši vključuje:

  • Električne napeljave: Gre za namestitev električnih vodnikov (žic) skozi stene, stropove in tla hiše. Te napeljave so povezane z električno omarico, kjer se nahajajo varovalke ali odklopniki.
  • Vtičnice in stikala: Namestijo se vtičnice in stikala po hiši na primernih mestih, ki omogočajo priključitev električnih naprav in nadzor nad osvetlitvijo.
  • Razsvetljava: Vključuje namestitev svetil in svetlobnih virov, kot so stropne luči, stenske svetilke, lestenci, osvetlitev vrtov itd.
  • Električne naprave: Vse električne naprave, kot so pečice, hladilniki, pralni stroji, sušilni stroji, klimatske naprave in druga gospodinjska oprema, se povežejo z električno napeljavo hiše.
  • Pametne instalacije: V sodobnih stanovanjskih hišah se vse pogosteje uporabljajo pametne instalacije, ki omogočajo upravljanje različnih funkcij hiše preko pametnih naprav. To vključuje nadzor osvetlitve, ogrevanja, hlajenja, varnostnih sistemov in drugih naprav preko mobilnih telefonov ali drugih naprav.
  • Sistemi za varnost: Elektro instalacije vključujejo tudi sisteme za varnost, kot so požarni alarmi, protivlomni sistemi, nadzorne kamere, sistemi za detekcijo plina in ogljikovega monoksida ter sistemi za varnostno osvetlitev. Ti sistemi zagotavljajo varnost in zaščito prebivalcev in premoženja.

Pri elektroinštalacijah je pomembno upoštevati veljavne predpise in standarde za varno delovanje električnih sistemov. Vključujejo tudi zaščito pred preobremenitvijo, ozemljitev in ustrezno namestitev varovalk ali odklopnikov.

Pri prenovi hiše je priporočljivo sodelovati s strokovnjakom za elektroinštalacije, ki bo zagotovil ustrezno načrtovanje in izvedbo električne napeljave ter skladnost z veljavnimi predpisi. Pravilno izvedene elektro inštalacije so ključnega pomena za varnost, zanesljivost in udobje električnih sistemov v hiši.

Lahko vam pomagamo pri izrisu in opremi vašega novega stanovanja.

Celovit 3D projekt notranje opreme zajema celovito študijo pohištvatlakov (keramike, parketa…), razsvetljave, notranjih vrat, stropa, suhomontažne objekte, obdelave sten, barve sten, dekorativne barve, fototapete, feng šui, barvno 3D fotorealistično vizualizacijo, 4K video vizualizacijo (sprehod po stanovanju) in to z realnimi vzorci.

Začutite Vaš novi dom še preden se začne graditi.

VSE ZA OPREMO DOMA NA ENEM MESTU!
Reference | Oglejte si mnenja naših strank

Elektro inštalacije za hišo

Elektro inštalacije za hišo obsegajo namestitev ali posodobitev električne napeljave in opreme, ki omogoča električno oskrbo in delovanje vseh električnih naprav v hiši.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše