Strojne instalacije

Strojne instalacije so ključnega pomena za udobje in delovanje stanovanjske hiše ter zagotavljajo osnovne potrebe prebivalcev.

Strojne instalacije za stanovanjsko hišo vključujejo naslednje sisteme:

  • Vodovodne instalacije: Gre za napeljavo cevi in naprav za oskrbo z vodo, vključno s priključkom na javni vodovodni sistem, namestitvijo sanitarnih napeljav, kot so pipe, tuši, kopalne kadi, stranišča, ter priključkom na kanalizacijski sistem.
  • Ogrevalne instalacije: Vključujejo namestitev ogrevalnih naprav, kot so kotli, toplotne črpalke, radiatorji ali talno gretje, ter povezavo z ogrevalnim sistemom, ki zagotavlja toploto v hiši.
  • Hlajenje in prezračevanje: Obsegajo namestitev naprav za klimatizacijo, prezračevanje in odvod zraka, kar omogoča uravnavanje temperature, vzdrževanje zraka v prostoru ter odstranjevanje vonjav in vlage.
  • Plinske instalacije (opcijsko): Če je hiša priključena na plinovodno omrežje, se izvede tudi napeljava plinskih cevi in namestitev naprav, kot so plinski štedilniki, peči, grelci vode in drugi plinski aparati.
  • Sistemi za distribucijo vode: Vključujejo cevovode, ventile, črpalke in druge naprave, ki zagotavljajo pravilno in učinkovito oskrbo z vodo v hiši. To vključuje toplo in hladno vodo za sanitarno opremo, kot tudi vodo za namakanje in druge namene.
  • Sistemi za odvodnjavanje: Poleg kanalizacijskega sistema je pomembno tudi pravilno odvodnjavanje deževnice in drugih odplak, da se preprečijo težave z zastajanjem vode, poplavljanjem in poškodbami objekta. To vključuje namestitev žlebov, jaškov, drenažnih sistemov in drugih komponent.

Vse te strojne instalacije so ključnega pomena za udobje in delovanje stanovanjske hiše ter zagotavljajo osnovne potrebe prebivalcev. Pri njihovi namestitvi in vzdrževanju je priporočljivo sodelovati s strokovnjaki za zagotovitev pravilne in varne delovanje sistemov.

Lahko vam pomagamo pri izrisu in opremi vašega novega stanovanja.

Celovit 3D projekt notranje opreme zajema celovito študijo pohištvatlakov (keramike, parketa…), razsvetljave, notranjih vrat, stropa, suhomontažne objekte, obdelave sten, barve sten, dekorativne barve, fototapete, feng šui, barvno 3D fotorealistično vizualizacijo, 4K video vizualizacijo (sprehod po stanovanju) in to z realnimi vzorci.

Nudimo tudi izvedbo hiše na ključ vključno z instalacijami.

Začutite Vaš novi dom še preden se začne graditi.

VSE ZA OPREMO DOMA NA ENEM MESTU!
Reference | Oglejte si mnenja naših strank

Strojne instalacije

Strojne instalacije so ključnega pomena za udobje in delovanje stanovanjske hiše ter zagotavljajo osnovne potrebe prebivalcev.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija VESELI DECEMBER -15% na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 6.12.-20.12.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše