Stilna kuhinja po meri

Rustične kuhinje po meri

Naredimo lahko stilno, rustikalno, podeželjsko ali provansalsko kuhinjo po meri.

Stilna kuhinja po meri je odlična izbira za tiste, ki si želijo ustvariti edinstven in estetsko privlačen prostor za pripravo hrane in druženje. Tukaj je nekaj ključnih vidikov, ki jih lahko vključite v stilno kuhinjo po meri:

  • Izbrani materiali: Materiali, ki jih izberete za svojo kuhinjo, igrajo pomembno vlogo pri ustvarjanju stila. Leseni elementi, kot so hrast, javor ali oreh, lahko prispevajo k toplini in rustikalnemu videzu. Če si želite sodobnejši izgled, lahko razmislite o kombinaciji lesa s steklom, kovino ali visokosijajnimi površinami.
  • Barvna shema: Izberite barvno shemo, ki se ujema s stilom, ki ga želite doseči. Nežne in pastelne barve lahko ustvarijo romantično vzdušje, medtem ko drzne in žive barve dodajajo sodobnost. Upoštevajte tudi kombinacijo barv stenskih oblog, pultov, omaric in tal, da dosežete želeni stil.
  • Oblikovanje omaric: Oblikovanje omaric je pomemben element stilne kuhinje po meri. Lahko izbirate med različnimi stili vratc, kot so: rustikalne, podeželjske, barvite provansalske, baročne,… Dodajanje okrasnih elementov, kot so rezbarije ali vložki, lahko prispeva k eleganci in stilu.
  • Detajli in dodatki: Stilne kuhinje po meri se odlikujejo tudi po skrbno izbranih detajlih in dodatkih. Razmislite o uporabi unikatnih ročajev za omarice, kakovostnih kuhinjskih pip, elegantnih kuhinjskih naprav ter kakovostno osvetlitev. Te majhne podrobnosti lahko bistveno izboljšajo videz in funkcionalnost kuhinje.
  • Poudarjanje posebnih elementov: Če imate v kuhinji posebne elemente, kot so kuhinjski otok, šank ali izpostavljeni kamin, jih izkoristite za poudarjanje stila. Prilagodite te elemente tako, da se ujemajo z izbranimi materiali, barvno shemo in oblikovanjem omaric.

Pri izbiri stilne kuhinje po meri je pomembno, da sodelujete z izkušenim oblikovalcem ali izvajalcem, ki vam bo pomagal uresničiti vaše vizije in ideje ter zagotoviti, da bo celoten prostor stilno usklajen.

Vse za opremo doma na enem mestu! Celovite rešite notranje opreme. Celovita ponudba kuhinj po meri na enem mestu.

Oglejte si še ostalo ponudbo kuhinj.

Stilna kuhinja po meri

Vabljeni v naš studio za ogled kuhinj.

Ostale kuhinje

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše