Moderne kuhinje po meri

Sodobne kuhinje po meri

Vse za opremo hiše na enem mestu! Pridite po vašo novo sanjsko kuhinjo v studio notranje opreme ProAmbient. 3D izrisi, Vrhunsko svetovanje, več kot 20let izkušenj.

Moderne kuhinje po meri so priljubljena izbira za tiste, ki želijo ustvariti sodoben, eleganten in funkcionalen prostor za kuhanje in druženje. Tu je nekaj ključnih vidikov, ki jih lahko vključite v moderno kuhinjo po meri:

  • Minimalističen dizajn: Moderna kuhinja se pogosto odlikuje po minimalističnem dizajnu, ki poudarja preprostost in čistost linij. Izberite gladke površine in ravne ploskve za omarice ter enostavne in neokrašene oblike.
  • Uporaba sodobnih materialov: Uporabite sodobne materiale, ki so priljubljeni v modernih kuhinjah, kot so visokosijajni lak, steklo, kovina in kompozitni materiali. Ti materiali ustvarjajo eleganten in sijoč videz ter so enostavni za vzdrževanje.
  • Barvna paleta: Moderna kuhinja po meri se pogosto osredotoča na nevtralne barve, kot so bela, siva, črna in bež. Te barve ustvarjajo čist in brezčasen videz. Dodajte poudarke z živahnimi barvami, kot so rdeča, modra ali zelena, za popestritev prostora.
  • Funkcionalnost: Funkcionalnost je ključnega pomena v moderni kuhinji. Razmislite o uporabi visokih omaric, ki izkoristijo prostor do stropa, predalov z mehkimi zapiralniki, notranjih organizatorjev za optimalno izrabo prostora ter vgrajenih kuhinjskih aparatov, ki ustvarjajo enoten in čist izgled.
  • Osvetlitev: Pravilna osvetlitev je ključna za ustvarjanje moderne kuhinje. Uporabite kombinacijo splošne osvetlitve, naloge in dekorativne osvetlitve, da ustvarite pravo vzdušje in poudarite ključne elemente, kot so kuhinjski otok ali delovne površine.
  • Tehnološke inovacije: Vključite sodobne tehnološke inovacije, kot so pametni aparati, indukcijski kuhalniki, vgrajeni pomivalni stroji na potrk in integrirani sistemi za upravljanje doma. To bo kuhinjo naredilo sodobno in udobno za uporabo.

Pri izbiri moderne kuhinje po meri se posvetujte z izkušenim oblikovalcem, ki vam bo pomagal pri načrtovanju prostora in izbiri pravih materialov ter elementov, ki bodo ustvarili želeno sodobno vzdušje.

Vse za opremo hiše na enem mestu!

Po vašo novo sanjsko kuhinjo v studio notranje opreme ProAmbient.

Moderne kuhinje po meri

Pridite po vašo novo sanjsko kuhinjo po meri v studio notranje opreme ProAmbient.

Kuhinje po meri

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše