Barski stoli in mize

Idealni za gostinsko dejavnost ali zasebne prostore

Lahko izbirate v različnih materijalih, barvah in oblikah.

Barski stoli in mize, zelo kvalitetno izdelani. Idealni za notranje in zunanje površine. Oblikovno izredno dovršeni.

Barski stoli so posebna vrsta stolov, ki so običajno zasnovani za uporabo ob pultih ali visokih mizah, kot jih najdemo v barih, kavarnah ali domačih barskih predelih. Tu je nekaj značilnosti in vidikov, povezanih z barskimi stoli:

  1. Višina: Barski stoli so višji od običajnih stolov, da omogočajo udobno sedenje ob pultu ali visoki mizi. Običajno imajo višino sedeža med 28 in 32 palcev (približno 71 do 81 cm).
  2. Materiali: Barski stoli so na voljo v različnih materialih, vključno s kovino, lesom, plastičnimi masami in oblazinjenjem. Materiali se pogosto prilagajajo okolju, v katerem so namenjeni uporabi.
  3. Sedež: Sedež barskih stolov je običajno ozek in dolg, da omogoča udobno podporo, medtem ko sedite višje. Nekateri so lahko tudi oblazinjeni za dodatno udobje.
  4. Ogrodje: Ogrodje barskih stolov je lahko fiksno ali vrtljivo, kar omogoča enostavno obračanje okoli pulta ali mize. Vrtljivi barski stoli so pogosto priljubljeni zaradi večje prilagodljivosti.
  5. Oblikovanje: Barski stoli prihajajo v različnih oblikah in stilskih izvedbah. Nekateri imajo hrbtišče, medtem ko so drugi bolj minimalistični z le podporno ploščo za hrbet. Obstajajo tudi barski stoli z naslonjali za roke ali brez njih.
  6. Uporaba: Poleg tega, da so pogosti v barih in restavracijah, so barski stoli priljubljeni tudi v domačem okolju, še posebej v kuhinjah s pulti ali priročnimi bari.
  7. Barvne možnosti: Barski stoli so na voljo v raznolikih barvnih možnostih, kar omogoča, da se prilagajajo obstoječi dekoraciji prostora.
  8. Prilagodljivost: Zaradi svoje višine in zasnove so barski stoli prilagodljivi in omogočajo dinamično in sproščeno vzdušje v prostoru.

Pri izbiri barskih stolov je pomembno upoštevati višino pulta ali mize, kjer bodo uporabljeni, ter seveda osebne preference glede stila in udobja.

Predstavljeni modeli zajemajo samo del naše prodajne kolekcije. Za več informacij nas pokličite.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše