Klubske mizice

Klubske mizice so zasnovane tako, da dopolnjujejo celotno estetiko bivalnega prostora, obenem pa ponujajo praktično funkcionalnost. Nekatere klubske mizice vključujejo možnosti shranjevanja, kot so predali ali police, ki pomagajo ohranjati prostor urejen. Druge imajo bolj minimalistično zasnovo, ki poudarjajo čiste linije in preprostost.

Les, steklo, kovina in kombinacija materialov so pogosti izbori za izdelavo klubskih mizic. Oblikovalne možnosti so obsežne, segajo od tradicionalnih in rustikalnih do modernih in elegantnih. Nekatere mize so izdelane z zapletenimi podrobnostmi in rezbarijami, ki dodajajo pridih elegance, medtem ko druge poudarjajo funkcionalnost in preprostost.

Nenazadnje dobro izbrana klubska mizica prispeva k celotnemu vzdušju dnevne sobe, uravnoteženju oblike in funkcije. Ali se odločite za klasično leseno mizico, sodobno stekleno zasnovo ali nekaj povsem edinstvenega, klubska mizica ostaja ključni element pri ustvarjanju udobnega in vabljivega bivalnega prostora.

Nastavljive klubske mizice

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše