Majhne kopalnice

Majhne kopalnice so lahko tudi praktične in uporabne. Predstavljene rešitve omogočajo enovit kopalniški sklop z umivalnikom, prostorom za umestitev pralnega stroja in priročne omarice.

Kotni umivalniki, kjer se kopalniški sklop na eni strani zoža so idealni, ko ob eni steni imamo premajhno globino. S tovrstnimi kopalniškimi rešitvami lahko izkoristimo skoraj vsako steno. Primerni so tudi za ozke/podolgovate kopalnice. Lahko jih umestimo tudi na prehodne dele kopalnic.

Za več informacij nas pokličite. Vabljeni.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše