Moderne lesene kopalniške omarice

Naraven izgled z izrazito lesno teksturo. Naravne masivne police.

Moderne kopalniške omarice s pridihom narave

Moderne lesene masivne kopalniške omarice so odlična izbira za vašo kopalnico. Izdelane so iz vrhunskega lesa, kot so hrast, javor, češnja, bukev in eksotični lesi, kot sta tikovina ali mahagonij. Lesene omarice so trpežne, trajne in odporni na vlago, kar jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo. So tudi zelo vsestranske in se prilegajo različnim stilom kopalniške opreme.

Moderne lesene masivne kopalniške omarice so zasnovane za funkcionalnost in praktičnost. Imajo veliko prostora za shranjevanje kopalniških potrebščin ter različne možnosti shranjevanja s predali, policami ali odprtimi policami. Pri nakupu je pomembno upoštevati stil in velikost omarice ter prostorske omejitve. Prav tako je pomembno paziti na kakovost lesa in obdelavo, ki zagotavljata odpornost na vlago.

Pri izbiri moderne lesene masivne kopalniške omarice se prepričajte, da se bo dobro ujemala z drugo kopalniško opremo in estetiko vaše kopalnice. Takšna omarica bo zagotovo eleganten in funkcionalen dodatek vaši kopalnici ter bo pritegnila pozornost vaših gostov. Če iščete masivne kopalniške omarice, so moderne lesene omarice idealna izbira za vas.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše