Otroške sobe tematsko opremljene

Obmorska, pravljična, raziskovalna ali romantična ... vse to so teme, s katerimi lahko dovršeno oblikujemo otroške sobe.

Domiselni pohištveni elementi, kot je predalnik v obliki čolna ali pa pisalna miza v obliki srčka. Zabavni tobogani in otroški pogradi, oblikovani kot prave trdnjave.

V zadnjih letih je opaziti občuten porast povpraševanja po otroških sobah, ki so specifično, tematsko oblikovane in opremljene. Otroške sobe dopuščajo kreativno oblikovanje, kjer ustvarjamo “svetove v malem”. Na takšen način oblikujemo prostore, ki otrokom dopuščajo svobodno igro raziskovanja in kreativnosti.

Tematske otroške sobe so veliko več, kot samo pohištvo. Da ustvarimo popolno podobo neke teme je potrebno nameniti pozornost tudi stenam, tlakom in nenazadnje razsvetljavi.

Ob vsem naštetim pa ne smemo pozabiti na praktičnost vzdrževanja in samo funkcionalno umestitev notranje opreme.

V kolikor želite vašim otrokom zagotoviti tematsko obarvano otroško sobo nas kontaktirajte, da se dogovorimo za načrt. Vljudno vabljeni.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija VESELI DECEMBER -15% na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 6.12.-20.12.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše