Rezidence in vile Murva, Šmarje pri Kopru

Slovenska Istra nudi odlično okolje za bivanje, delo, druženje, rekreacijo … Z milim, mediteranskim podnebjem in prekrasno okolico, ki ponuja klasične obmorske vedute in razgibano, gričevnato pokrajino ustvarja ugodne bivalne pogoje v vseh letnih časih. In prav vse to pritegne tudi marsikaterega investitorja, ki je pripravljen zasnovat in izvest zanimive arhitekturne projekte, med katere zagotovo sodi tudi soseska Rezidence in vile Murva.

Razgibana arhitektura, ki tvori sinhrono kombinacijo kamnitih in lesenih insertov se lepo spaja z ozelenelo okolico, nasadi oljk in vinogradov.

Izvajalec zagotavlja kvalitetno gradnjo in premišljeno orientirano umeščenost v prostor, ki zagotavlja odprte poglede vse do morja.

Soseska bo ponujala stanovanja različnih velikosti (garsonjere, trosobna in štirisobna), v 4-ih rezidenčnih blokih, 4 poslovne prostore in kar 16 vil.

Nadgradnja lepo oblikovane in izvedene zunanjosti je zagotovo tudi premišljeno načrtovana notranjost. V našem projektivnem biroju vam ponujamo celovite rešitve za vaš novi dom – od idejnih izrisov, do izvedbe. Več o našem dosedanjem delu si lahko ogledate na povezavi: https://www.proambient.si/reference/

Več o prodaji in podrobnejši vsebini navedenih nepremičnin in soseske, si lahko preberete na povezavi: https://www.rezidencemurva.si/soseska/

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše