Spektra – poslovno stanovanjski kompleks v Šiški

Dva visoka stolpa, z izrazito “zlato” barvo zagotovo ne ostaneta neopažena. Objekta sta locirana ob eni izmed glavnih vpadnic v center mesta Ljubljana, ob Celovški cesti. Ni pa za zanemariti tudi dejstva, da lokacija ponuja bližino večjega nakupovalnega centra ter nenazadnje dobro izhodišče, tako do osrednjih mestnih parkov, kot tudi obvoznice (ki pa služi kot direktna povezava iz mesta).

Soseska Spektra, kjer izvajalec ponuja 208 stanovanj različnih velikosti: od garsonjer do štirisobnih, kjer zagotovo ne moremo trditi, da ni izbora. Na njihovi uradni spletni strani, ki jo navajamo spodaj, si lahko preberete tudi o celovitem naboru vgrajenih materijalov, kjer pa je zanimivo izpostaviti tudi izvedeno predpripravo pametnih instalacij Entia.

V našem projektivnem biroju vam ponujamo 3D izrise stanovanj in poslovnih prostor ter dobavo in montažo notranje opreme v celoti. Več o našem delu si lahko ogledati v rubriki referenc https://www.proambient.si/reference/

O sami prodaji, podrobni vsebini in o opisu projekta pa na njihovi uradni spletni strani https://spektra.si/

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše