Novogradnja vrstnih hiš PARALELA na Prvomajski v Novi Gorici

Ob Prvomajski ulici, nasproti nakupovalnega središča Supernova Nova Gorica je v izgradnji nova stanovanjska soseska.

Izgradnja ponuja niz vrstnih hiš v kvadraturi 175,5 m2. Bivalni prostori se nahajajo v pritličju hiše, medtem ko je spalni del predviden v nadstropju. Kot zanimivost oblikovanih tlorisov je pravgotovo večji prostor v mansardi, ki se odpira na teraso.

Glede na notranjo razporeditev so vrstne hiše idealne za družine z otroci. Prednost lokacije je pravgotovo bližina centra mesta (vrtec, šola, trgovine, …).

V našem projektivnem biroju vam nudimo celovite rešitve notranje ureditve, od detalnih izrisov, virtualne fotografije, kot tudi izvedbe in dobave notranje opreme v celoti.

Več o informacijah glede prodaje navedenih vrstnih hiš pa si lahko preberete na naslednjih povezavah: https://www.vilmar-nepremicnine.si/nepremicnina/nova-gorica-prvomajska-ulica/o4nD3w

https://www.novogradnje.si/oglas/prodaja/hisa/nova-gorica/6596514

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše