Oblikovanje prostorov za nepremičninske agencije

3D vizualizacije stanovanj, poslovnih prostorov, hiš, ... namenjenih za nadaljnjo prodajo

Oblikovanje virtualne fotografije, video virtualnih sprehodov ter virtualne resničnosti VR360°

Velikokrat si kupci težko predstavljajo stanovanje iz samih tlorisov, novogradenj v surovem stanju oz. zastarelo opremo. Visoki zneski nepremičnin, kjer potencialen kupec želi nekaj več, da se mu nepremičninske agencije oz. prodajalec približa v smislu že izdelanih virtualnih predlogov notranje ureditve. Na takšen način se lahko kupec vživi in začuti potencial, ki ga stanovanje, hiša, počitniški dom ali poslovni prostor ponuja. Skozi 3D vizualizacijo je pomembno izpostaviti prednosti oz. potencial, ki ga ima nepremičnina z vidika funkcionalnosti prostorov ter udobja, katerega lahko pričaramo preko virtualne fotografije, študije razsvetljave, simulacijo svetlobe. Še posebej je to pomembno v objektih, kjer ni veliko naravne svetlobe ter v zimskem času ko se več časa zadržujemo v notranjih prostorih.

S konkretizacijo notranje ureditve, izbranih materijalov in oblike opreme poudarjamo ekskluzivnost in dodatno vrednost nepremičnine.

Novim lastnikom nepremičnine nudimo tudi prenovo ali opremo objekta na ključ. Vse na enem mestu!

Oprema hiše na ključ

V kolikor vam je predlog o sodelovanju zanimiv, se lahko slišimo in pogovorimo o vsem skupaj še v živo. Nenazadnje smo podjetje, ki je na trgu oblikovanja notranjih prostorov in virtualne fotografije prisotno že veliko let. Izkušnje in znanje imamo.

Vizualizacije nepremičnin

Izdelujemo vrhunske 3D vizualizacije za hiše, stanovanja, hotele, apartmaje, restavracije,...

Referenčne video vizualizacije nepremičnin

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše