Virtualno oblikovanje prostorov za kataloge

Virtualni izrisi pohištva, prostorov, dekoracij namenjenih katalogom in cenikom proizvajalcev.

V zadnjih letih se proizvajalci pohištva, svetil, kopalniške opreme, … odločajo za oblikovanje katalogov in cenikov z virtualnimi prostori. Njihovi produkti so tako virtualno predstavljeni.

Za tovrstno obliko katalogov se odločajo predvsem iz enega razloga – stroški virtualnih izrisov ambientov so bistveno cenejši, kot postavljanje in opremljanje realnih prostorov. Nenazadnje se lahko skozi virtualno fotografijo poigramo z zanimivimi arhitekturnimi elementi, ki prostore naredijo bolj atraktivne (poševne stene, velike steklene površine, vodni elementi, …).

Podjetje Proambient je na področju virtualnega oblikovanja prisotno že več kot desetletje. Objavljene virtualne fotografije predstavljajo naše referenčne objekte, iz katerih so razvidni materijali, odboji, teksture, … Za kataloško oblikovanje so potrebne nekatere prilagoditve, ki ambiente predstavljajo še bolj realno.

V kolikor vas tovrstna oblika sodelovanja zanima, nas kontaktirajte. Pogovorili se bomo o možnostih, ki jih virtualna fotografija ponuja.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše