Drsni sistemi in vgradne omare

Vgradne omare in drsni sistemi predstavljajo priljubljeno in praktično rešitev za shranjevanje in organizacijo prostora v domovih in pisarnah.

Ti sistemi omogočajo učinkovito uporabo razpoložljivega prostora, saj se omare prilagodijo različnim dimenzijam prostora.

Vgradne omare so običajno izdelane po meri, da se optimalno prilegajo določenemu prostoru. Njihova prilagodljivost omogoča uporabnikom, da izberejo notranjo konfiguracijo, vključno z različnimi predali, policami, obešalniki in drugimi elementi za organizacijo oblačil, obutve, dodatkov in drugih predmetov.

Drsni sistemi v vgradnih omarah so ena izmed ključnih značilnosti, ki omogočajo enostavno odpiranje in zapiranje omar ter hkrati prihranijo prostor v primerjavi z običajnimi vrati, ki se odpirajo navzven. Ti sistemi delujejo na osnovi vodil, ki omogočajo gladko premikanje vrat omar in zagotavljajo tiho delovanje.

Materiali, uporabljeni pri izdelavi vgradnih omar in drsnih sistemov, se lahko razlikujejo glede na želje in potrebe strank. Les, steklo, kovina in različne vrste plastike so pogosti materiali, ki se uporabljajo pri izdelavi teh sistemov. Poleg tega je na voljo tudi široka paleta barv in zaključkov, ki omogočajo prilagoditev videza omar različnim notranjim oblikovalskim slogom.

Pomembno je upoštevati tudi kakovostno namestitev vgradnih omar in drsnih sistemov, saj je pravilna namestitev ključna za njihovo učinkovito delovanje in dolgo življenjsko dobo. Strokovnjaki lahko zagotovijo ustrezno prilagoditev in vgradnjo ter svetujejo glede vzdrževanja, da se zagotovi dolgotrajna funkcionalnost omar in drsnih sistemov.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše