Pohištvo Colombini Casa

Raznolika ponudba kuhinj, dnevnih sob, jedilnic, spalnic in otroških sob.

Pohištvo Colombini Casa nudi široko ponudbo pohištva, oblikovanega v modernem in klasičnem stilu. Colombini Casa zajema praktično vse prostore za stanovanja, hiše ter nenazadnje tudi poslovne prostore in hotele.

NOVO >>> Salon pohištva Colombini Casa Nova Gorica v studiu ProAmbient <<< NOVO

Za več informacij ter ogled nas obiščite v našem studiu.

Colombini Casa je priznan italijanski proizvajalec pohištva, specializiran za notranjo opremo doma. Colombini Casa je znan po kakovostni izdelavi, sodobnem oblikovanju in inovativnih rešitvah za pohištvo.

V salonu pohištva Colombini Casa nudijo široko paleto izdelkov za opremo doma, vključno s spalnicami, kuhinjami, dnevnimi sobami, otroškimi sobami, predsobami in drugimi notranjimi prostori. Njihovi izdelki združujejo estetiko, funkcionalnost in udobje, da ustvarijo prijetno in sodobno vzdušje v vašem domu.

Colombini Casa se ponaša z inovativnimi rešitvami, ki omogočajo prilagodljivost in personalizacijo pohištva glede na potrebe in želje strank. Njihovi izdelki so izdelani iz kakovostnih materialov, skrbno oblikovani in premišljeno izdelani, da zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in funkcionalnost.

Poleg pohištva Colombini Casa ponuja tudi dodatke, kot so razsvetljava, dekorativni elementi, preproge in drugi dodatki, ki dopolnjujejo notranjo opremo in ustvarjajo harmonično celoto.

Osebje v salonu pohištva Colombini Casa so poznani po svoji strokovnosti, odlični storitvi strankam in strokovnem svetovanju pri izbiri in načrtovanju notranje opreme. Njihovi izdelki so prisotni v številnih domovih po vsem svetu, zaradi česar je Colombini Casa priznana blagovna znamka na področju notranje opreme.

NOVO >>> Salon pohištva Colombini Casa Nova Gorica v studiu ProAmbient, vabljeni <<< NOVO

Salon Colombini Casa Nova Gorica

ProAmbient Nova Gorica

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše