Kredence

Jedilniške kredence so klasični kosi pohištva, ki so pogosto sestavni del jedilnic ali kuhinj.

Ti funkcionalni kosi omogočajo shranjevanje jedilnega pribora, posode, prtov in drugih kuhinjskih pripomočkov, hkrati pa služijo tudi kot dekorativni element v prostoru.

Pri načrtovanju in izbiri jedilniške kredence je pomembno upoštevati nekaj ključnih točk:

  1. Velikost in postavitev: Izberite kredenco, ki se bo prilegala velikosti jedilnice ali kuhinje, hkrati pa omogočala dovolj prostora za shranjevanje. Pravilna postavitev kredence bo olajšala dostop do shranjenih predmetov med obroki.
  2. Materiali: Kredence so lahko izdelane iz različnih materialov, vključno z lesom, kovino, steklom in kombinacijami le-teh. Izbira materialov naj bo v skladu z ostalim pohištvom v prostoru ter ustvarja estetsko usklajenost.
  3. Funkcionalnost: Kredence ponujajo različne ravni shranjevanja, vključno z notranjimi policami, predali in včasih tudi steklenimi vrati. Pri izbiri kredence se osredotočite na funkcionalne lastnosti, ki bodo ustrezale vašim potrebam glede shranjevanja in organizacije.
  4. Estetika: Pravilno izbrana kredenca lahko doda prostoru pridih elegance in tradicionalnega čara. Dodajanje dekorativnih elementov, kot so cvetje, sveče ali umetniška dela, lahko dodatno izboljša vizualni vtis kredence.
  5. Vzdrževanje: Pri izbiri kredence je pomembno upoštevati enostavnost čiščenja in vzdrževanja materialov. Izberite materiale, ki so trpežni in enostavni za čiščenje, da bo kredenca dolgo ohranila svoj sijaj in funkcionalnost.

Jedilniška kredenca je klasičen kos pohištva, ki lahko jedilnici ali kuhinji dodaja funkcionalnost, eleganco in estetski čar. Pravilno izbrana kredenca bo ne le služila svojemu namenu shranjevanja, temveč bo tudi dopolnila celoten dizajn prostora ter ustvarila dovršen in privlačen jedilniški prostor.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše