Rustične kuhinje

Rustične kuhinje z izrazito lesno teksturo in barvo.

Kamniti marmornati pulti in zidane kuhinjske nape.

Rustične kuhinje z izrazito lesno teksturo so običajno oblikovane v rustikalnem, podeželskem slogu. Značilnost teh kuhinj je uporaba naravnih materialov, zlasti lesa, ki daje prostoru topel in udoben videz. Lesna tekstura je lahko obdelana na različne načine, od brušenja in oljenja do lakiranja, kar lahko poudari naravno lepoto lesa.

Več stilnih kuhinj si lahko pogledate v kategoriji Stilne Kuhinje .

Poleg lesa se v rustičnih kuhinjah pogosto uporabljajo še drugi naravni materiali, kot so kamen, opeka, keramika ali kovina. Tipična oprema rustičnih kuhinj so lesen pult, kmečki umivalnik, lončene posode ter rustikalni kuhinjski aparati. Na splošno so rustične kuhinje funkcionalne, praktične in udobne, hkrati pa ohranjajo tradicionalni in naravni videz.

Rustične masivne kuhinje

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše