Klasične stilne kuhinje, jedilnice

Klasične kuhinje - Stilne Kuhinje - Stilno pohištvo za hišo

Lepo in elegantno oblikovane kuhinje v klasičnem stilu kljubujejo času. So vedno aktualne, saj predstavljajo stil, ki se ohranja skozi desetletja.

Z našim strokovnim svetovanjem in vrhunskimi izrisi vam bomo izdelali načrt, kjer bo kuhinja usklajeno oblikovana tudi s prostorom jedilnice in dnevne sobe.

Več kuhinj v rubriki stilne kuhinje

Pokličite nas in rezervirajte si termin. Vljudno vabljeni.

Začutite Vaš novi dom še preden se odločite za nakup pohištva z vrhunskimi 3D izrisi.
VSE ZA OPREMO DOMA NA ENEM MESTU!

Pohištvo ProAmbient

Klasične stilne kuhinje so zasnovane v tradicionalnem slogu, ki običajno vključuje naravne materiale, bogate barve, arhitekturne podrobnosti in elegantne linije. Ta slog se ponavadi povezuje z evropsko kuhinjsko zasnovo in je bil priljubljen že vrsto let. Tu je nekaj značilnosti klasičnih stilnih kuhinj:

  • Naravni materiali: Klasične stilne kuhinje običajno vključujejo naravne materiale, kot so les, marmor, kamen in baker. Ti materiali dajejo kuhinji eleganten in naraven videz.
  • Podrobnosti: Klasične kuhinje imajo pogosto arhitekturne podrobnosti, kot so obloge, stebri, obokani stropi in oblikovani obrobni profili na vratih in predalih. Te podrobnosti pomagajo ustvariti eleganten in razkošen videz.
  • Bogate barve: Klasične kuhinje se pogosto obarvajo v bogatih in toplih barvah, kot so rjava, zlata, zelena in rdeča. Te barve zagotavljajo topel in vabljiv videz.
  • Elegantne linije: Klasične kuhinje imajo običajno elegantne linije, ki so zasnovane tako, da poudarjajo lepoto in enostavnost kuhinjskih elementov. To pomeni, da so linije pogosto ravne in preproste, vendar hkrati elegantne in privlačne.
  • Kvalitetna izdelava: Klasične kuhinje so izdelane z visokimi standardi kakovosti. Materiali so običajno vrhunske kakovosti, vgrajeni elementi pa so običajno ročno izdelani.

Klasične stilne kuhinje so primerne za ljudi, ki imajo radi tradicionalen videz in naravne materiale, ter za tiste, ki želijo elegantno in toplo kuhinjo. Klasične kuhinje so ponavadi tudi precej trajne in lahko trajajo več let, zato so odlična izbira za tiste, ki želijo kuhinjo, ki bo dolgoročno izgledala dobro.

Kuhinje v klasičnem stilu

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše