Načrtovanje in prenova kopalnic

Načrtovanje, oblikovanje in izvedba

Dobava komplet kopalniške opreme in celovita izvedba kopalnic "na ključ"

Prenova kopalnic sodi med zahtevnejše posege. Starost nepremičnine oz. obstoječe instalacije pogojuje obseg prenove. Dotrajanost vodovodne in elektro instalacije ter sodobne želje naročnikov so vsakodnevna stalnica, s katero se srečujemo pri prenovah kopalnic.

Menjava keramike in kopalniške opreme velikokrat narekuje tudi drugačno postavitev. Kot v preostalih prostorih pa je tudi v kopalnicah podan velik poudarek na osvetlitvi.

Da bodo dela potekala karseda nemoteno je predhodno izdelan načrt prenove kopalnice pomembna faza. V načrtu določimo morebitno novo postavitev kopalniških elementov. Izbor in načrt talnih in stenskih ploščic. Izberemo kopalniške armature (podometne, nadometne, termostatske, …) ter točno določimo način vgradnje tuš kabine, kopalne kadi in preostalih elementov, ki so potrebni.

Da pa bodo načrtovane ideje in želje tudi realizirane, poskrbimo tudi za izvedbo. Nudimo vam vodovodna in elektroinstalacijska dela, polaganje talne in stenske keramike ter montažo kopalniške opreme. Pred vsem skupaj pa poskrbimo, da staro kopalniško opremo tudi odstranimo in tako pripravimo prostor za izvedbo.

Vljudno vabljeni.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše