Načrtovanje in prenova sanitarij v kampih, hotelih in spa centrih

Celovito oblikovanje in izvedba

Dobava kopalniške opreme in keramike ter celovito načrtovanje prenove

Lepo oblikovane in dovršeno izdelane sanitarije v kampih dvigujejo nivo zadovoljstva gostov. Nenazadnje pa tudi nivo celovite ponudbe kampa. Velikokrat se gostje prav na podlagi tega, kako so sanitarni bloki v kampih urejeni odločajo ali bodo svoj dragoceni dopust preživeli v takšnem kampu ali ne.

Podobno velja tudi za hotele oz. hotelske sobe. Kopalnice v hotelskih sobah so velikokrat odločilen element ali bo gost ostal ali ne. Lepo oblikovane, redno vzdrževane in dišeče kopalnice pritegnejo še tako zahtevnega gosta.

Spa centri so pa tista “pika na i”, ki nudijo gostom dodatno storitev in tako lahko prispevajo k temu, da se bo v vašem hotelu ali kampu zadržal dlje, kot je prvotno načrtoval. Seveda pa morajo biti spa centri tudi lepo oblikovani. To so male oaze sprostitve.

Več o naših referenčnih objektih si lahko ogledate na sledeči povezavi:

https://www.proambient.si/reference/3d-vizualizacije-referencnih-objektov/hotel-vila-v-dalmaciji/

https://www.proambient.si/reference/3d-vizualizacije-referencnih-objektov/pohorje-wellness-hotel/

Ker se zavedamo, da se vsaka uspešna zgodba začne z dobro pripravljenim načrtom – vljudno vabljeni v naš projektivni biro.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija VESELI DECEMBER -15% na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 6.12.-20.12.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše