Adaptacija pritličja na ključ

Adaptacija artijskega stanovanja na ključ.

Nudimo vam vse potrebne storitve za adaptacijo ali celovito prenovo stanovanja na ključ.

Prostori, ki se običajno nahajajo v pritličju hiše in so služili, kot delavnica, večnamenski prostor, so sedaj postali idealna možnost za rešitev stanovanjske težave.

Mlada družina, ki si omisli svoj dom v pritličnih prostorih stanovanjske hiše, kjer živijo eni izmed staršev, ima svoje prednosti in slabosti. Pred rekonstrukcijo obstoječih prostorov, kot so delavnice, večnamenski prostori in garažni prostori, je potrebno preveriti izolacijo tlakov in sten ter razvejanost vodovodne in elektro napeljave.

Pri načrtovanju je pomembno preveriti, katere stene so nosilne in katere niso, ter prilagoditi tloris vašim potrebam in ciljem. Pri izboru notranje opreme je pomembno slediti vašemu okusu, vendar je potrebno biti pozoren na količino dnevne svetlobe, ki jo imate na razpolago.

Prostori, ki jih preurejate, lahko delno podkleteni, kar pomeni, da nekateri prostori ne bodo razpolagali z dnevno svetlobo. V takšnih primerih je priporočljivo izbrati notranjo opremo v svetlih tonih.

Sprememba garaže v bivalno garsoniero je lahko odlična možnost za povečanje bivalnega prostora v vašem domu. Tu je nekaj korakov, ki jih lahko upoštevate pri adaptaciji garaže v bivalno garsoniero:

  • Preverite lokalne predpise: Pred začetkom projekta preverite lokalne predpise in pridobite vsa potrebna dovoljenja za spremembo namembnosti garaže v bivalni prostor. To vključuje pridobivanje gradbenega dovoljenja ali drugih potrebnih dovoljenj.
  • Načrtovanje: Načrtujte postavitev bivalne garsoniere, pri čemer upoštevajte razpoložljiv prostor in vaše potrebe. Razmislite o tem, kje boste imeli kuhinjo, kopalnico, dnevno/spalni del. Pri načrtovanju vam lahko pomaga notranji oblikovalec ali arhitekt.
  • Preureditev: Za preureditev garaže v bivalno garsoniero boste morda morali opraviti gradbena dela, kot so postavljanje notranjih sten, preureditev električnih in vodovodnih instalacij ter morda tudi sprememba talnih oblog. Prilagoditi bo treba tudi okna in vhodna vrata glede na nove potrebe prostora.
  • Urejanje prostora: Izberite primerno pohištvo, talne obloge, barve sten in druge dekorativne elemente, ki ustrezajo vašemu slogu in ustvarjajo funkcionalen in prijeten bivalni prostor.
  • Dodatne prilagoditve: Pri preoblikovanju garaže v bivalno garsoniero razmislite tudi o dodatnih prilagoditvah, kot so izolacija sten, tal in strehe za boljšo energetsko učinkovitost ter ustrezna prezračevalna in ogrevalna sistema.

Pri adaptaciji garaže v bivalno garsoniero je priporočljivo sodelovanje z arhitektom, notranjim oblikovalcem ter izvajalcem gradbenih del, ki imajo izkušnje s tovrstnimi projekti. Prav tako je pomembno upoštevati varnostne ukrepe, predvsem kar zadeva električne, vodovodne in plinske instalacije.

Adaptacija pritličja ali artijskega stanovanja na ključ.

Prenavljate artijsko stanovanje? NE SKRBITE, SPROSTITE SE. ZA VSE POSKRBIMO MI – OD IDEJE, 3D DESIGNA DO DOSTAVE IN MONTAŽE.

Nekaj primerov prenove stanovanja si lahko pogledate na strani referencni projekti prenove stanovanja

Pokličite nas, da se dogovorimo za sestanek in skupaj začrtamo pot prenove vašega novega doma.

Adaptacija artijskega stanovanja na ključ.

Prenavljate atrijsko stanovanje? NE SKRBITE, SPROSTITE SE. ZA VSE POSKRBIMO MI - OD IDEJE, 3D DESIGNA DO DOSTAVE IN MONTAŽE.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija VESELI DECEMBER -15% na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 6.12.-20.12.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše