Prenova kopalnice na ključ

Prenova kopalnice na ključ je odlična možnost, če želite celovito prenovo "vse na enem mestu".

Prenova kopalnice na ključ je odlična možnost, če želite celovito prenovo, pri kateri se zanašate na strokovnjake, da prevzamejo vodstvo in izvedejo vse potrebne korake. Tu je nekaj korakov, ki jih običajno vključuje prenova kopalnice na ključ:

  • Načrtovanje in oblikovanje: Prvi korak je posvetovanje s strokovnjakom, oblikovalcem ali izvajalcem, ki vam bo pomagal pri načrtovanju novega izgleda kopalnice. Skupaj boste pregledali vaše želje, potrebe in proračun ter oblikovali načrt, ki bo izpolnil vaša pričakovanja.
  • Odstranitev stare opreme: Naslednji korak je odstranitev stare opreme, kot so umivalnik, WC školjka, kad ali prha, ploščice in drugi elementi. To bo omogočilo čisto podlago za nadaljnjo prenovo.
  • Vodovodne in električne instalacije: V tem koraku se izvajajo potrebne spremembe vodovodnih in električnih instalacij, da se prilagodijo novim elementom in postavitvi v kopalnici. To vključuje premikanje vodovodnih cevi, namestitev novih iztočnih mest in napeljave električnih vtičnic, luči in ogrevalnih sistemov.
  • Ploščice in oblaganje: Sledi namestitev novih ploščic ali oblaganje sten in tal, ki bo dala kopalnici svež videz. Izbirate lahko med različnimi vrstami ploščic, barvami in vzorci, ki ustrezajo vašemu stilu in okusu.
  • Namestitev nove opreme: V tem koraku se namesti nova kopalniška oprema, kot so umivalnik, WC školjka, tuš kabina ali kad, kopalniški bloki in drugi elementi. Strokovnjaki poskrbijo, da je vse pravilno nameščeno in delujoče.
  • Dokončanje in dekoracija: Ko so osnovni elementi nameščeni, sledi dokončanje detajlov, kot so namestitev ogledal, luči, dodatnih omaric ali polic ter dekoriranje prostora s pripomočki, kot so brisače, preproge in dodatki, ki dodajo osebni pridih in končni videz kopalnice.

Prenova kopalnice na ključ zagotavlja, da se vse faze prenove izvajajo strokovno in usklajeno, s čimer se zmanjša stres in olajša postopek. Pomembno je sodelovati s kakovostnim in izkušenim izvajalcem, ki bo poskrbel za celoten projekt.

Začutite Vaš novi dom še preden se začne graditi.

VSE ZA OPREMO DOMA NA ENEM MESTU!

Prenova kopalnice na ključ

V kolikor potrebujete prenovo kopalnice nas pokličite.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše