360° virtualna resničnost – 3D očala

Realističen predogled bodočega doma VR360°.

Ko opremljamo prostore je eno izmed osnovnih vodil pri izboru notranje opreme, kaj nam je všeč in kaj ni. Običajno iščemo ideje po interneturevijah in katalogih pohištva. Tako si ustvarimo v mislih ”jasno sliko” kako bo naš prostor, stanovanje ali hiša izgledala. A ko začnemo kombinirat različno opremo, izbrano od vsepovsod se zelo hitro zavemo, da na videz preprosta kombinacija pohištva in barv postane kompleksen sistem elementov v specifičnem ambientu, ki presega samo pohištvo. Postaja nam čedalje bolj jasno, da oblikovanje prostora terja mnogo več. Poleg stila in oblike pohištva je potrebno uskladiti tudi barvematerijale (še posebej odbojne) in svetlobo. V kolikor opremljamo le en prostor ali celo samo del večjega prostora je lahko dilema še toliko večja, ker ga moramo stilno in barvno uskladiti z obstoječo opremo.

Ne glede na to, kako velika bo vaša prenova je pametno pred opremljanjem prostore izrisati. V kolikor ste vešči jih lahko izrišete sami. Lahko pa to prepustite projektivnim birojem.

Virtualna fotografija je specifičen tip „izrisa“, ki se bistveno razlikuje od „plastičnih“ izrisov osnovnih risarskih programov. Virtualna fotografija detalno prikazuje materijale, odboje, relief, barve in simulacijo svetlobe (fotometrične lastnosti svetil)…. Pri vrhunski virtualni fotografiji velikokrat ne razlikujemo ali gre za izris ali resničen posnetek (fotografijo izvedenega prostora).

Že nekaj let je na trgu tudi nadgradnja virtualne fotografije, t.j. video simulacija, ki omogoča še bolj celostno predstavo o novi podobi objekta.

Kot zadnja novost, ki približa virtualno resničnost še ne opremljenega prostora, so ” 3D očala VR360 ”. Le-ta s posebno aplikacijo predvajajo virtualni prostor, ki sledi vašim gibom. Tako vaše nove kuhinje ne spremljate več samo skozi projekcijo na računalniku, temveč postanete del nje. S tem, ko si nadenete očala, stopite v prostor, ki vas obdaja v kotu 360 stopinj. Praktično stojite sredi vaše nove kuhinje in se v njej gibljete. Opazujete jo in si jo ogledujete z vseh zornih kotov. S takšnim pristopom dobite karseda dovršeno idejo o prenovljenem prostoru. Od tu naprej ni več dileme ali vam je izbrana kuhinja, sedežna garnitura, kopalnica ali otroška soba všeč.

Pametneje je, da izrise in opremo prostorov zaupate profesionalcem, ki nič ne prepuščajo naključju. Popravljati slabo izvedene investicije terja dodatne stroške in čas, zato predhodno izrisani prostori nudijo detalen vpogled z izbrano opremo, še preden se odločite za nakup notranje opreme ter izvedbo ostalih zaključnih del.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše