Celovita obnova hiše

Celovita prenova hiše

Obnova stanovanjske hiše od začetne ideje do končne izvedbe. Ponudimo vam lahko tudi celovito prenovo stanovanja ali hiše na ključ. Nudimo vam celovit inženiring. Vse na enem mestu! Prenova hiše na ključ na primorskem.

Z našim načinom projektiranja, oblikovanja in predstavitve bodočega doma si boste lažje predstavljali – “ZAČUTILI”  ambient še preden se začne opremljanje stanovanja ali rekonstrukcija hiše. V fazi izvedbe pa vam lahko poleg ostalih materialov ponudimo tudi zelo ugodno industrijsko pohištvo po meri.

Kot novost vam lahko ponudimo tudi virtualno resničnost 360° pogled z očali.

Več prenov lahko vidite v rubriki reference.

Kratka video predstavitev obnove hiše:

Prenova hiše je proces izboljšanja, posodabljanja ali spreminjanja obstoječe hiše s ciljem izboljšanja funkcionalnosti, estetike, udobja ali energetske učinkovitosti. Prenova hiše vam omogoča, da prilagodite svoj dom svojim potrebam, željam in trenutnim trendom.

Prenova hiše lahko vključuje različna področja, kot so:

  • Celovita notranja prenova: To obsega spremembe v notranjosti hiše, kot so preureditev prostorov, posodobitev kuhinje, kopalnice, spalnice, dnevne sobe in drugih notranjih prostorov. Notranja prenova lahko vključuje tudi zamenjavo talnih oblog, prebarvanje sten, nadgradnjo električnih napeljav in vgradnjo sodobnih naprav.
  • Zunanja prenova: Zunanja prenova se osredotoča na izboljšanje zunanjega videza hiše, kot so obnova fasade, menjava oken, prenovitev strehe, zamenjava vhodnih vrat, ureditev vrta in dvorišča ter izboljšanje zunanje razsvetljave. To lahko vključuje tudi dodajanje teras, balkonov, pergol in drugih zunanjih prostorov za sprostitev.
  • Energetska prenova: Pri energijski prenovi hiše se osredotočamo na izboljšanje energetske učinkovitosti in zmanjšanje porabe energije. To vključuje izolacijo sten, strehe in tal, zamenjavo oken z energijsko učinkovitimi, namestitev energetsko učinkovitega ogrevalnega sistema, sončnih panelov, vgradnjo pametnega doma in drugih ukrepov za zmanjšanje ogljičnega odtisa hiše.
  • Strukturna prenova: Strukturna prenova vključuje spremembe na strukturni ravni, kot so odstranjevanje in dodajanje sten, povečanje prostora, izgradnja dodatnih nadstropij ali podaljševanje hiše. To lahko zahteva posebna gradbena dela, dovoljenja in načrtovanje ter sodelovanje s strokovnjaki (gradbinci in arhitekti).
  • Sodobna tehnološka posodobitev: To vključuje vgradnjo sodobne tehnologije v hišo, kot so pametni domači sistemi, avtomatizacija osvetlitve, ogrevanja in hlajenja, varnostni sistemi, pametne naprave in druga tehnološka izboljšanja.

Prenova hiše je kompleksen projekt, ki zahteva načrtovanje, proračuniranje in izvajanje. Priporočljivo je, da se posvetujete s strokovnjaki, kot so arhitekti, gradbeni izvajalci ali notranji oblikovalci, da vam pomagajo pri načrtovanju in izvedbi prenove hiše v skladu s vašimi željami in proračunom.

Nudimo vam celovit inženiring z opcijo izvedbe na ključ.

Prenova hiše na ključ v Solkanu pri Novi Gorici

Vse za notranjo prenovo hiše na enem mestu.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše