Soseska Nova Koper

Soseska Nova

V Kopru se gradi nova soseska z imenom NOVA. V prvi fazi gradnje je predvidena izgradnja enega kareja, ki bo sestavljen iz štirih objektov. Na voljo bo v prvi fazi 254 stanovanj in 8 poslovnih prostorov. Skupno bo na voljo 508 stanovanj in 16 poslovnih prostorov.

V centru mesta Koper se gradi inovativna obliko bivanja – Soseska Nova. Ta vrhunski arhitekturni projekt vam ponuja kakovostna stanovanja, ki vam bodo zagotovila neprimerljivo udobje. Poleg tega vam bodo zasebni vrtovi in zeleni atriji omogočili brezskrbno otroško igro ter prijetne sosedske klepete.

Gradnja Soseske Nova bo potekala v dveh fazah. V prvi fazi je načrtovana gradnja enega kareja, ki bo vseboval 4 objekte. Skupno bo na voljo 254 stanovanj in 8 poslovnih prostorov.

Objekti bodo sestavljeni iz pritličja, petih nadstropij in mansarde (P+5+M). V pritličju bodo shrambe in kolesarnice, parkirišča pa bodo v celoti urejena v kletni etaži.

V drugi fazi gradnje se bo dodal še drugi kare s 4 objekti, kar bo skupaj tvorilo 8 objektov v Soseski Nova. Skupno bo na voljo 508 stanovanj in 16 poslovnih prostorov.

Soseska Nova Koper
Primer opreme nadstandardnega hiše na ključ v Ljubljani

Stanovanja v Soseski Nova bodo zasnovana s premišljenimi funkcionalnimi tlorisi, namenjena vsem, ki si želijo kakovostno, prijetno, zdravo in brezskrbno bivanje v lastnem domu.

Velikost stanovanj se bo gibala med 42 m2 in 120 m2, pri čemer bo vsako stanovanje imelo prostorno teraso. Sončne in funkcionalne terase bodo razporejene na način, ki bo zagotavljal zasebnost pri bivanju na prostem.

Vsako stanovanje bo opremljeno s talnim gretjem in lastno toplotno črpalko, kar bo prispevalo k udobnemu in energetsko učinkovitemu bivanju.

Poudarek bo tudi na energetski varčnosti vseh stanovanj, ki bodo premišljeno zasnovana z namenom optimalne rabe energije.

Več informacij si preberite na soseska-nova.si.

Oprema Stanovanja Nova Koper
Primer opreme nadstandardnega stanovanja na ključ Ljubljana

Lahko vam pomagamo pri izrisu in opremi vašega novega stanovanja.

Celovit 3D projekt notranje opreme zajema celovito študijo pohištvatlakov (keramike, parketa…), razsvetljave, notranjih vrat, stropa, suhomontažne objekte, obdelave sten, barve sten, dekorativne barve, fototapete, feng šui, barvno 3D fotorealistično vizualizacijo, 4K video vizualizacijo (sprehod po stanovanju) in to z realnimi vzorci.

Začutite Vaš novi dom še preden se začne graditi.

VSE ZA OPREMO DOMA NA ENEM MESTU!
Reference | Oglejte si mnenja naših strank | Arhitekt svetuje

Soseska Nova Koper - Gradnja novih stanovanj v Kopru

Inovativen arhitekturni projekt Soseska Nova, ki se gradi v centru mesta Koper. Projekt obsega gradnjo stanovanjskih in poslovnih objektov v dveh fazah. V prvi fazi je načrtovana gradnja enega kareja s 4 objekti, ki bodo ponudili 254 stanovanj in 8 poslovnih prostorov. Objekti so zasnovani v stilu P+5+M, kjer se v pritličju nahajajo shrambe in kolesarnice, parkirišča pa so urejena v kletni etaži. V drugi fazi gradnje se bo pridružil še drugi kare s 4 objekti, skupno pa bo v Soseski Nova 8 objektov, 508 stanovanj in 16 poslovnih prostorov. Projekt poudarja vrhunsko arhitekturo, udobje stanovanj, zasebnost vrtov in zelenih atrijev ter prijetno vzdušje za otroke in sosedske klepete.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše