Design vrtne garniture in vrtno pohištvo

Visok design polietilenskih vrtnih garnitur.

Oglejte si celotno galerijo: vrtno pohištvo.

Vrhunske polietilenske Sedežne Garniture Vo18
Vrhunske polietilenske Sedežne Garniture Vo18

Visok design polietilenskih vrtnih garniture so vrhunski kos pohištva za zunanje prostore, izdelan iz polietilena visoke gostote. Polietilen je trpežen in odporen material, ki je primeren za uporabo na prostem, saj je odporen na UV-žarke, vremenske vplive in različne druge zunanje dejavnike.

Glavne značilnosti polietilenskih vrtnih garnitur so:

  • Estetika: Visok design pomeni, da so ti vrtni kosi pohištva oblikovani na sodoben, eleganten in estetsko privlačen način. Pogosto imajo čiste linije, minimalističen slog in sodobne oblike, ki dodajo eleganco in stil vašemu zunanjemu prostoru.
  • Trajnost: Polietilen visoke gostote je trpežen material, ki je odporen na vremenske vplive, bledenje barv in obrabo. To pomeni, da bodo visok design polietilenske vrtna pohištva dolgotrajna in ohranila svoj videz tudi ob dolgotrajni izpostavljenosti soncu, dežju in drugim vremenskim pogojem.
  • Enostavno vzdrževanje: Polietilen je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Večinoma zadostuje redno brisanje s čisto vlažno krpo ali ščetkanje, da ohranite čistost in lepoto pohištva. Poleg tega ne zahteva posebnih premazov ali obdelav za zaščito.
  • Raznolikost možnosti: polietilensko vrtno pohištvo visokega designa so na voljo v različnih oblikah, velikostih, barvah in slogih. Lahko izbirate med različnimi vrstami stolov, miz, kavčev in drugih kosov, da ustvarite prilagojen prostor na prostem, ki ustreza vašim potrebam in željam.
  • Okolju prijaznost: Polietilen je reciklabilen material, kar pomeni, da je polietilensko vrtno pohištvo okolju prijazna izbira. Poleg tega je pohištvo včasih izdelano tudi iz recikliranega polietilena, kar prispeva k zmanjšanju odpadkov in izkoriščanju obstoječih virov.

VSE ZA OPREMO DOMA NA ENEM MESTU!

Pohištvo ProAmbient

Vrhunski design sedežnih garnitur

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše