Zunanje sedežne garniture in fotelji

Vrhunske sedežne garnuture za zunanjo uporabo.

Zunanje sedežne garniture in stoli. Garniture za terase, vrtove, bazene,...

Nudimo širok izbor vrhunskih zunanjih stolov ter sedežnih garnitur, primernih za zunanje površine.

Oglejte si celotno galerijo: vrtno pohištvo.

Zunanje sedežne garniture so odličen način za ustvarjanje udobnega in funkcionalnega prostora na prostem. Pri izbiri zunanje sedežne garniture upoštevajte naslednje nasvete:

  • Velikost in postavitev: Preučite razpoložljiv prostor na svojem dvorišču, terasi ali vrtu. Določite, koliko prostora imate na voljo za sedežno garnituro in kako jo želite postaviti. Pomembno je, da je garnitura sorazmerna z velikostjo prostora in omogoča dovolj prostora za udobno sedenje ter prehajanje med elementi.
  • Materiali: Izberite materiale, ki so primerni za zunanje razmere in so odporni na vremenske vplive. Pogoste izbire vključujejo aluminij, jeklo, les, ratan, vrvi ali tekstilne materiale, ki so trajni in enostavni za vzdrževanje.
  • Blazine in oblazinjenje: Preverite, ali so blazine in oblazinjenje vključeni v garnituro ali jih je treba posebej dokupiti. Pomembno je, da so blazine udobne, kakovostne in iz materialov, ki so odporni na vodo in madeže. Prav tako je priporočljivo, da so blazine snemljive in pralne.
  • Slog in estetika: Izberite sedežno garnituro, ki se ujema s slogom in estetiko vašega vrta, terase ali dvorišča. Razmislite o barvah, oblikah in vzorcih, ki se ujemajo z okoljem in celotnim zunanjim dizajnom.
  • Proračun: Določite proračun, ki ga želite nameniti za zunanjo sedežno garnituro.
  • Dodatki: Razmislite o dodatkih, kot so mizica, naslonjači, senčniki ali drugi elementi, ki bodo dopolnili sedežno garnituro in zagotovili dodatno udobje.

Pri izbiri zunanje sedežne garniture je pomembno, da združite udobje, kakovost, slog in funkcionalnost, tako da ustvarite prostor na prostem, kjer se boste radi sproščali in družili s svojimi najbližjimi.

Lahko vam pomagamo pri izrisu in opremi vaše nove sanjske hiše z bazenom.

Celovit 3D projekt notranje opreme zajema celovito študijo pohištvatlakov (keramike, parketa…), razsvetljave, notranjih vrat, stropa, suhomontažne objekte, obdelave sten, barve sten, dekorativne barve, fototapete, feng šui, barvno 3D fotorealistično vizualizacijo, 4K video vizualizacijo (sprehod po stanovanju) in to z realnimi vzorci. Nudimo tudi izvedbo hiše na ključ vključno z instalacijami.

Začutite Vaš novi dom še preden se začne graditi.

VSE ZA OPREMO DOMA NA ENEM MESTU!
Reference | Oglejte si mnenja naših strank

Sedežne garniture za zunanjo uporabo za terase, vrtove, bazene,...

Lepo vrtno pohištvo lahko obogati videz vašega vrta ali drugega zunanjega prostora.

Vrtno pohištvo

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše