Vrtni senčniki

Kvalitetno izdelani vrtni senčniki

Vrtni senčniki, primerni za gostinske in hotelske vrtove, ob bazenih, na plažah, ...

Vrtni senčniki so odličen dodatek za zagotavljanje sence in zaščite pred soncem na vrtu, terasi ali drugih zunanjih prostorih. Obstaja veliko vrst vrtnih senčnikov, ki se razlikujejo glede na velikost, obliko, material in način postavitve. Tu je nekaj vrst vrtnih senčnikov, ki jih lahko razmislite:

  • Klasični senčniki: To so senčniki s sredinsko palico, ki se običajno postavijo v sredino mize ali stojijo samostojno. So enostavni za postavitev in premikanje ter ponujajo dobro senčenje manjšega območja.
  • Pergole: Pergole so struktura z odprtim zgornjim delom, ki ponuja senčenje in omogoča prehod zraka. Pergole so lahko pritrjene na zid ali postavljene samostojno in jih je mogoče prilagoditi glede na velikost prostora.
  • Plavajoči senčniki: Plavajoči senčniki so pritrjeni na strop ali vešalke in visijo nad območjem, ki ga želite senčiti. So odlična izbira za manjše prostore ali za ustvarjanje senčenega kotička na terasi.
  • Sončni jadri: Sončni jadri so veliki tkaninski paneli, ki so pritrjeni na stebre ali na obstoječo strukturo. Omogočajo prilagodljivo senčenje in so lahko premični ali fiksni, odvisno od izbrane konfiguracije.

Pri izbiri vrtnega senčnika upoštevajte velikost prostora, ki ga želite senčiti, trajnost in odpornost materiala na vremenske razmere ter prilagodljivost postavitve. Prav tako preverite, ali senčnik ponuja zaščito pred škodljivimi UV-žarki.

Nudimo vam širok izbor oblik, velikosti in barv. Kvalitetno in dovršeno izdelani vrtni senčniki primerni za gostilniške terase in hotelske površine, idealni ob bazenih in na plažah ter primerni tudi v zasebnih rezidencah.

Vrtni senčniki, ki zagotavljajo optimalno kombiniranje in prilagodljivost potrebam prostora.

Za več informacij, vljudno vabljeni.

vrtno pohištvo

Lepo vrtno pohištvo lahko obogati videz vašega vrta ali drugega zunanjega prostora.

Vrtno pohištvo

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše