Vrtne sedežne garniture

Prestižno vrtno pohištvo ter sedežne garniture.

Vrtne sedežne garniture so idealen dodatek za udobno in sproščujoče preživljanje časa na prostem. Obstaja veliko različnih vrst in stilov vrtnih sedežnih garnitur, ki se prilagajajo različnim okusom in potrebam. Tu je nekaj vrst vrtnih sedežnih garnitur, ki jih lahko razmislite:

  • Lounge garniture: To so udobne in prostorne garniture, običajno sestavljene iz večjega kavča in nizkih mizic. Primerne so za udobno posedanje, sproščanje in druženje na vrtu ali terasi.
  • Jedilniške garniture: To so garniture, ki so oblikovane za uživanje obrokov na prostem. Vključujejo mizo in stole, ki so primerni za obrok na prostem s prijatelji ali družino.
  • Sedežne garniture za teraso: To so kompaktne garniture, ki so običajno sestavljene iz kavča in stolov, namenjene za uporabo na manjših terasah ali balkonih. Lahko so zložljive ali prilagodljive za shranjevanje.
  • Sedežne garniture iz ratana ali lesa: Garniture iz ratana ali lesa dodajo naraven in rustikalen videz vrtu. So trpežne in odporne na vremenske vplive ter ustvarjajo prijetno vzdušje na prostem.
  • Modularne garniture: Modularne garniture so sestavljene iz posameznih kosov, ki jih lahko prilagajate in kombinirate glede na svoje potrebe in prostor. Omogočajo vam prilagodljivost pri postavitvi in ustvarjanje želenega razporeda sedenja.

Pri izbiri vrtne sedežne garniture upoštevajte velikost prostora, slog in estetiko vrta ali terase ter želeno udobje. Prav tako je pomembno preveriti, ali je garnitura primerna za zunanjo uporabo in odporna na vremenske razmere.

Vrtne, sedežne garniture, primerne za zunanje površine. Iz kvalitetnih in trpežnih materijalov.

Celotno kolekcijo si lahko ogledate na povezavi: vrtno pohištvo.

VSE ZA OPREMO DOMA NA ENEM MESTU!
Reference | Oglejte si mnenja naših strank

Vrhunske vrtne sedežne garniture

Lepo vrtno pohištvo lahko obogati videz vašega vrta ali drugega zunanjega prostora.

Vrtno pohištvo

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše