3D Vizualizacija hiše ob Sončnem Zahodu

Študija svetlobe, senčenja

Pri nas ne ustvarjamo le statičnih 3D vizualizacij, temveč vam ponujamo dinamično dojemanje vašega doma ob sončnem zahodu.

Naša edinstvena ponudba vključuje vizualizacijo prehoda sonca, kar pomeni, da ne samo, da vidite vaš dom v popolnem svetlobnem okolju, ampak lahko tudi spremljate, kako sonce boža vsak kotiček vašega prostora skozi dan.

Zakaj izbrati nas za 3D vizualizacijo?

  • Vizualizacija sončnega senčenja: Ponosni smo, da vam omogočamo vpogled v to, kako bo sonce potekalo preko vašega doma čez dan. Tako boste lahko doživeli, kako svetloba polzi skozi prostore, in kako se ustvarja popolno vzdušje ob različnih urah.
  • Prava čustva: Naša 3D vizualizacija ne zajame le svetlobe, temveč tudi čustva. Videli boste, kako bo sonce poudarjalo vaše najljubše kotičke, ustvarjajoč toplo in prijetno vzdušje, kot si ga želite.
  • Več kot 23 let izkušenj: S ponosom imamo več kot 23 let izkušenj v svetu 3D vizualizacij in opreme vaše nove hiše. To pomeni, da smo oblikovali in ustvarjali domove za številne stranke z različnimi okusi, kar nam daje edinstveno sposobnost razumevanja vaših želja in potreb.
  • Stalna inovacija: Naša ekipa ni le izkušena, ampak tudi vedno korak pred tehnološkim napredkom. S stalnim vlaganjem v najnovejše tehnologije vam zagotavljamo najboljšo kakovost in najsodobnejšo izkušnjo.
  • Transparentnost in zanesljivost: Sodelujemo z vami na vsakem koraku. Če želite prilagoditi vizualizacijo glede na svoje želje, smo tu, da to uresničimo. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga.

Dovolite, da naša bogata zgodovina in inovativni pristop oživita vaše sanje o popolnem domu. Kontaktirajte nas še danes in dovolite, da vam pokažemo, kako lahko sonce osvetli vaš novi dom na najbolj čaroben način.

Začutite vašo novo hišo še preden se začne graditi. Oprema hiše na ključ.

3D Vizualizacija hiše ob Sončnem Zahodu | Strokovnjaki z več kot 23 let izkušenj

Začutite vašo novo hišo še preden se začne graditi. Oprema hiše na ključ.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 1.02.-28.2.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše