Fasadne barve hiše

Različne barve fasade - 3D vizualizacija hiše

Tako, kot premišljeno načrtovana notranja ureditev in oprema prostorov je pomembna tudi zunanja podoba in ureditev hiše in okolice. Ne glede na to ali gre za novogradnjo ali za rekonstrukcijo, svojstven pečat naredijo lepe in barvite fasade. Le-te na celovit način zaokrožijo podobo zunanjosti ter nenazadnje poudarijo izgled.

Pri izboru barve fasade je pomembno, da trajno in učinkovito ščiti stavbo pred zunanjimi atmosferskimi vplivi. Nenazadnje pa je izbor barvnega odtenka pogojen tudi z arhitekturo same stavbe ter željami lastnikov. Pomembno se je tudi pozanimati ali urbana ureditev soseske predpisuje odtenke fasadne barve, ki jo lahko uporabimo.

Zavedati se moramo, da pri izbiri temnejših barvnih odtenkov fasade le-ti povzročajo večjo absorbcijo toplote, kar lahko povzroči hitrejše uničenje premaza oz. fasadne barve.

Najboljši način predstave o dokončni podobi fasadne barve in izgledu hiše je 3d fotorealistična simulacija (primer zgoraj), kjer se računalniško obdela barvo celotne fasade zgradbe ter kako se le-ta spoji okolico.

Pred dokončnim barvanjem fasade se poskusite dogovoriti s fasaderjem, da vam pripravi vzorčnik izbrane fasadne barve (npr. 1x1m). Na takšen način boste dobili boljši vpogled v efekt, ki ga boste dosegli z izbrano barvo.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše