Hotel Vila v Dalmaciji

Mediteransko vzdušje in udobje

Oblikovali smo družinski hotel z dvanajstimi nadstandarnimi sobami, hotelskim apartmajem, dvema restavracijama, recepcijo in zunanjo ureditev z dvema terasama ter coctail barom.

Izhodišče oblikovanja je narekovala stara Dalmatinska vila v vsej svoji trpežnosti kamna in neverjetni svetlobi, ki se odraža prav na kamniti fasadi. Nenehno pihljanje vetra in sol v zraku sta bila ključna elementa pri izbiri trpežnih in vzdržljivih materijalov.

Elegantno zasnovana notranja ureditev hotela z upoštevanjem tradicije materijalov, kot sta kamen, ki se ne pojavlja le v zunanjosti, temveč tvori pomemben dekorativni element tudi v notranjosti in kovano železo na ograjah, kot večen in trpežen, tvorijo edinstveno kombinacijo z moderno oblikovanih pohištvom.

Udobno in prostorno oblikovana notranjost, ki se prepleta in nadaljuje v zunanjost, kjer prijetna mediteranska klima združuje in briše ločnice med bivanjem na prostem in uživanjem v udobju hotela.

Hotel vila v Dalmaciji - zunanjost

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše