Novogradnja hiše – Ljubljana

Novogradnja moderne hiše v Ljubljani

V mirnejšem delu Ljubljane, obdanem z zelenjem se nahaja na novo zgrajena stanovanjska hiša. Zaupana nam je bila notranja ureditev/oblikovanje in njihova izvedba.

Dobava notranje opreme v celoti ter usklajevanje s podizvajalci je terjalo veliko časa in truda, ob upoštevanju dejstva, da je hiša relativno velika, v štirih etažah.

Del hiše je poleg prostornih bivalnih prostorov namenjen in oblikovan tudi kot pisarna, z dvema delovnima mestoma. Hiša med drugim razpolaga s petimi kopalnicami in zasebnim spa centrom.

Delno smo svetovali in dobavili tudi opremo zunanje ureditve in sicer talne obloge na terasah in zunanjo osvetlitev ter izris in izvedbo letne kuhinje.

Video vizualizacija hiše v Ljubljani

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše