Prenova kmečke hiše – Vipava

Celovita prenova stare domačije na Vipavskem.

Prenova kmečke hiše je lahko izjemno zahteven in dolgotrajen proces, vendar pa lahko končni rezultat prinese edinstven in čudovit dom z značajem. Tu je nekaj korakov, ki vam lahko pomagajo pri prenovi kmečke hiše:

  • Načrtovanje: Prvi korak pri prenovi kmečke hiše je načrtovanje. Določite, kaj želite spremeniti v hiši, katere funkcije naj bodo prisotne in kako želite, da izgleda. Pomembno je tudi, da določite proračun, saj so prenove lahko zelo drage.
  • Ohranjanje značaja: Pri prenovi kmečke hiše je pomembno ohraniti njen značaj in tradicionalne elemente, kot so star izgled oken, kamniti zidovi in leseni stropi. To lahko dodaja pristnost in šarm vaši prenovljeni hiši.
  • Energetska učinkovitost: Pri prenovi kmečke hiše je pomembno tudi, da se posvetite energetski učinkovitosti. Dodajanje izolacije, zamenjava oken in obnova ogrevalnega sistema lahko zmanjšajo stroške ogrevanja in izboljšajo udobje bivanja.
  • Kuhinja in kopalnica: Kuhinja in kopalnica sta dva glavna prostora v hiši, ki se ju običajno obnovi med prenovo. Rustikalni stil je primeren za kmečko hišo, zato lahko uporabite lesene elemente, kamnite pulte in druge naravne materiale.
  • Okolica: Ne pozabite tudi na okolico vaše hiše. Uredite vrt, zasadite rože in poskrbite za čistočo in urejenost. To bo vašo prenovljeno kmečko hišo še bolj izpopolnilo.

Prenova kmečke hiše je lahko velik izziv, vendar pa vam bo končni izdelek dal edinstveno, čudovito domovanje z zgodovino in karakterjem.

Prenova kmečke hiše pri Vipavi

Celovita prenova kmečke hiše. Od ideje do izvedbe, prenova na ključ.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše