Vila Ljubljana

Okolica Ljubljane skriva pravljično prestižno vilo, katera se razprostira na skoraj 1000m2 in se nevsiljivo zlije s prečudovitim okoliškim gozdom in travniki.

Razkošnost in poudarek na detajlih sta očitna v vsakem kotičku te impresivne vile.

Njen notranji prostor vas očara s svojo eleganco, prostornostjo in klasičnimi arhitekturnimi elementi, kot so prefinjeni stebri. Pohištvo je oblikovano v klasičnem stilu, stene so prelepo pobarvane v biserno barvo, ter kamniti inserti dodajo še več prefinjenosti. Kaskadno oblikovan strop, ki je osvetljen z vgrajenimi led svetili in elegantnimi lestenci, ustvarja občutek razkošja in edinstvenosti.

Prostornost in domačnost, ki zaznamujejo to nadstandardno zasnovano vilo, zagotavljajo izjemno udobje za bivanje in druženje, ki si ga boste zaželeli vsak dan. Obdani z naravnim okoljem in čarobnostjo tega prostora, se boste počutili kot v pravi pravljici.

Luksuzna Vila Ljubljana


Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 1.02.-28.2.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše