Jedilnice

Jedilnice predstavljajo prostor druženja, praznovanj, obiskovanj, … Zato je pomembno, da so oblikovane tako praktično, kot tudi oblikovno.

Odvisno od velikosti prostora se odločamo, kako veliko jedilniško mizo lahko umestimo. Izbiramo lahko med pravokotnimi, kvadratnimi, ovalni ali okroglimi oblikami. Pravtako imamo na razpolago fiksne ali razstegljive mize. Premišljeno izbran tip jedilniškega stola je pravtako pomembna odločitev, saj so tako po obliki, kot tudi dimenziji stoli zelo raznoliki.

V našem prodajnem programu vam nudimo raznolik izbor jedilniških miz in stolov. Obenem vam oblikujemo in načrtujemo prostor jedilnice, kot celote (dekoracija sten, stropov, izbor tlakov in ustrezna osvetlitev).

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija VESELI DECEMBER -15% na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 6.12.-20.12.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše