Podeželjske kuhinje

Kuhinje v podeželjskem stilu

Klasične podeželjske kuhinje v raznih barvah.

Nudimo 3D izris klasičnih podeželjskih kuhinj v raznih barvah.

Kuhinja v podeželskem stilu, kot je toskanski ali provansalski, se osredotoča na uporabo naravnih materialov in toplih odtenkov barv, ki ustvarjajo občutek udobja in topline. Ti stili kuhinj se odražajo v podeželjski kulturi in tradiciji teh regij.

Nekaj ključnih elementov, ki jih lahko uporabite v toskanski ali provansalski kuhinji, so:

  • Naravni materiali – uporabljajte les, kamen in baker za pulte in obeske za luči. Stenske obloge lahko izdelate iz opeke, kamna ali tipičnih keramičnih ploščic.
  • Topli odtenki pastelnih barv – uporabite barve, kot so rdeča, rumena in oranžna, da ustvarite občutek topline in udobja. Uporabite lahko tudi barve, ki se pojavljajo v naravi, kot so olivna, terakotna in opečna, travniško zelena, nebeško modra,… oglejte si tudi barvite rustične kuhinje.
  • Rustikalni detajli – vključite rustikalne elemente, kot so kovinska posoda za shranjevanje, lesenih obeski in starinski lonci za cvetje.
  • Naravna svetloba – poskrbite, da bodo okna velika in dobro osvetljena, da bo vaša kuhinja polna naravne svetlobe.
  • Kuhinjski otok – v toskanski ali provansalski kuhinji je kuhinjski otok izjemno priljubljen element, saj nudi dodatno delovno površino in shranjevanje.

Poleg tega lahko uporabite tudi naravne materiale, kot so slama ali les, za oblogo stropa, in dodate nekaj rastlin, kot so zelišča, da ustvarite občutek podeželskega pridiha v vaši kuhinji.

Kuhinja v podeželjskem stilu

Kuhinje v podeželskem stilu, kot je briški, toskanski ali provansalski.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 1.02.-28.2.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše