Moderne italijanske kuhinje

Moderne italijanske kuhinje so kombinacija tradicionalne italijanske kuhinje in modernega dizajna. Te kuhinje se odlikujejo po minimalističnem dizajnu, uporabi visokokakovostnih materialov, kot so marmor, les, steklo in nerjaveče jeklo, ter inovativnih in pametnih aparatov, ki olajšajo kuhanje. Poleg tega se moderne italijanske kuhinje običajno povezujejo z drugimi deli doma, kar omogoča boljšo uporabo prostora. Te kuhinje so znane po svoji eleganci in funkcionalnosti, kar jih dela priljubljene po vsem svetu.

Moderne italijanske kuhinje združujejo tradicionalne elemente italijanske kuhinje z modernim dizajnom. Nekatere značilnosti modernih italijanskih kuhinj so:

  • Minimalistični dizajn: Moderne italijanske kuhinje imajo običajno preproste linije in gladke površine, kar ustvarja minimalističen videz.
  • Visokokakovostni materiali: Pri izdelavi modernih italijanskih kuhinj se pogosto uporabljajo visokokakovostni materiali, kot so marmor, les, steklo in nerjaveče jeklo.
  • Inovativni aparati: Moderne italijanske kuhinje pogosto vključujejo inovativne in pametne aparate, ki olajšajo kuhanje in čiščenje.
  • Povezava s preostalim delom doma: Moderne italijanske kuhinje se pogosto povezujejo z drugimi deli doma, kar omogoča boljšo uporabo prostora in ustvarja prefinjen videz.
  • Eleganca: Moderne italijanske kuhinje so znane po svoji elegantnosti, kar ustvarja pridih prestiža in razkošja.

Te lastnosti naredijo moderne italijanske kuhinje priljubljene po vsem svetu in jih postavljajo v ospredje trendov na področju notranjega oblikovanja.

Z vrhunsko 3D fototorealistično vizualizacijo lahko začutite Vaš novi dom ali poslovni prostor še pred začetkom gradnje.

VSE ZA OPREMO DOMA NA ENEM MESTU!

Klasične stilne italijanske kuhinje

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše