Prestižne kuhinje

Prestižne kuhinje - Italijanski design prestižnih kuhinj.

Italijanske prestižne kuhinje so zelo bogato zasnovane s posebnimi detaili, kateri so vrhunsko izdelani.

Kvalitetno izdelane kuhinje, z velikim poudarkom na detajlih. Zaobljeni robovi, izbrani in nevsakdanji dekorji, elegantni ročaji.

Sofisticirane oblike poudarjajo vrhunskost prestižnih kuhinj. To so kuhinje, ki so večno aktualne in lepe.

Ol Prestižno Masivno Pohištvo (6)
Ol Prestižno Masivno Pohištvo (6)

Prestižne kuhinje so vrhunske kuhinje, ki so običajno izdelane iz kakovostnih materialov in opremljene z najnovejšimi tehnološkimi napravami.

Te kuhinje so običajno oblikovane za ljubitelje vrhunskega pohištva, zahtevne gurmane in profesionalne kuharje, ki cenijo vrhunsko kakovost in funkcionalnost. Opremljene so z različnimi pripomočki in napravami, kot so pametne pečice, parne pečice, pečice za pizzo, kuhalne plošče, hladilniki, zamrzovalniki, pomivalni stroji in še veliko več.

Poleg tega so prestižne kuhinje pogosto prilagojene individualnim željam in potrebam naročnika ter so zato običajno unikatne.

Vsaka kuhinja je unikat, kjer je oblikovanje prilagojeno potrebam, željam in prostoru. Vljudno vabljeni v naš projektivni studio.

Prestižne masivne kuhinje

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše