Keramičarska dela

Polaganje keramike

Keramičarska dela so pomemben del zaključnih del v gradbeništvu in se osredotočajo na namestitev keramičnih ploščic na različne površine, kot so tla, stene, kopalnice, kuhinje in terase.

Keramičarska dela so pomemben del zaključnih del v gradbeništvu in se osredotočajo na namestitev keramičnih ploščic na različne površine, kot so tla, stene, kopalnice, kuhinje in terase. Nekatera pogosta keramičarska dela vključujejo:

  1. Priprava površin: Pred namestitvijo keramičnih ploščic je potrebno pripraviti površine, ki vključujejo čiščenje, niveliranje in odstranjevanje morebitnih nepravilnosti.
  2. Izbor in rezanje keramičnih ploščic: Glede na želje in zahteve stranke se izberejo ustrezne keramične ploščice, ki se nato pravilno izrežejo na ustrezno velikost in obliko.
  3. Lepljenje ploščic: Keramične ploščice se z lepilom pritrdijo na pripravljeno površino. Pomembno je, da se lepilo enakomerno nanaša in ploščice pravilno poravnajo ter pritisnejo na površino, da se zagotovi trdna pritrditev.
  4. Fugiranje: Po lepljenju keramičnih ploščic se med njimi nanesemo fugirno maso, ki zagotavlja estetski videz in tesnjenje med ploščicami. Odvečno fugirno maso se odstrani, da se doseže čist in urejen izgled.
  5. Zaključna dela: Po fugiranju se izvedejo še dodatna zaključna dela, kot so čiščenje površine, namestitev zaključnih profilov, tesnjenje robov ter izvedba dilatacijskih spojev.

Kakovostno izvedena keramičarska dela so ključnega pomena za estetski videz, trajnost in funkcionalnost prostora. Zahtevajo strokovno znanje, izkušnje in uporabo ustrezne opreme ter materialov. Priporočljivo je sodelovati s strokovnjaki za keramičarska dela, ki bodo zagotovili pravilno izvedbo in kakovostno končno podobo površin s keramičnimi ploščicami.

Prenova hiše na ključ

Lahko vam pomagamo pri izrisu in opremi vašega novega stanovanja.

Celovit 3D projekt notranje opreme zajema celovito študijo pohištvatlakov (keramike, parketa…), razsvetljave, notranjih vrat, stropa, suhomontažne objekte, obdelave sten, barve sten, dekorativne barve, fototapete, feng šui, barvno 3D fotorealistično vizualizacijo, 4K video vizualizacijo (sprehod po stanovanju) in to z realnimi vzorci. Nudimo tudi izvedbo hiše na ključ vključno z instalacijami.

Začutite Vaš novi dom še preden se začne graditi.

VSE ZA OPREMO DOMA NA ENEM MESTU!
Reference | Oglejte si mnenja naših strank

Keramičarska dela Nova Gorica

Keramičarska dela so pomemben del zaključnih del v gradbeništvu in se osredotočajo na namestitev keramičnih ploščic na različne površine, kot so tla, stene, kopalnice, kuhinje in terase.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše