Zaključna dela v gradbeništvu

Zaključna dela v gradbeništvu se izvajajo kot zadnja faza gradbenega projekta.

Zaključna dela v gradbeništvu se izvajajo kot zadnja faza gradbenega projekta in vključujejo različna opravila, ki zagotavljajo končno estetsko in funkcionalno dokončanje objekta. Nekatera pogosta zaključna dela vključujejo:

  • Notranje obloge: Namestitev stenskih oblog, kot so tapete, barve, ometi ali paneli, ter talnih oblog, kot so keramika, parket, laminat ali preproge.
  • Montaža vrat in oken: Vgradnja notranjih in zunanjih vrat ter oken z vsemi potrebnimi okovji, ključavnicami in tesnili.
  • Pleskarska dela: Pobarvanje notranjih in zunanjih površin z barvo ali premazi za zaščito in estetski videz.
  • Zunanja ureditev: Končno urejanje zunanjih površin, kot so dvorišče, terase, vrtni elementi, ograje, tlakovanje,…

Pri zaključnih delih je pomembno zagotoviti kakovostno izvedbo, saj vplivajo na videz, udobje in funkcionalnost objekta. Prav tako se morajo izvajati v skladu z gradbenimi predpisi in standardi. Sodelovanje s strokovnjaki in izbira kakovostnih materialov so ključnega pomena za uspešno izvedbo zaključnih del v gradbeništvu.

Prenova hiše na ključ

Lahko vam pomagamo pri izrisu in opremi vašega novega stanovanja.

Celovit 3D projekt notranje opreme zajema celovito študijo pohištvatlakov (keramike, parketa…), razsvetljave, notranjih vrat, stropa, suhomontažne objekte, obdelave sten, barve sten, dekorativne barve, fototapete, feng šui, barvno 3D fotorealistično vizualizacijo, 4K video vizualizacijo (sprehod po stanovanju) in to z realnimi vzorci. Nudimo tudi izvedbo hiše na ključ vključno z instalacijami.

Začutite Vaš novi dom še preden se začne graditi.

VSE ZA OPREMO DOMA NA ENEM MESTU!
Reference | Oglejte si mnenja naših strank

Prenova hiše v Novi Gorici

Zaključna dela v gradbeništvu se izvajajo kot zadnja faza gradbenega projekta in vključujejo različna opravila, ki zagotavljajo končno estetsko in funkcionalno dokončanje objekta. Notranje obloge tal in sten, Montaža vrat in oken, Pleskarska dela, Finalna zunanja ureditev,...

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše