Parketarska dela

Parketarstvo je obrtniška veščina, ki se osredotoča na polaganje in obdelavo parketa ter drugih lesnih, talnih oblog.

Parket je na voljo v različnih vrstah, kot so masivni parket, inženirski parket, lamelni parket itd. Različne vrste parketa imajo svoje prednosti in slabosti, zato je pomembno izbrati tisto, ki ustreza vašim potrebam.

Masivni parket je sestavljen iz enega samega kosa lesa in je precej trpežen. Lahko ga večkrat obnavljate s peskanjem in ponovnim lakiranjem. Inženirski parket je sestavljen iz več plasti lesa, kar ga naredi bolj stabilnega v primerjavi z masivnim parketom. Primeren je za prostore z večjo nihanjo vlažnosti. Lamelni parket sestavljajo tanke plasti lesa, pritrjene na osnovno ploščo, kar omogoča hitrejšo in lažjo namestitev.

Poleg polaganja parketarji izvajajo tudi različne obdelave parketa, kot so brušenje, lakiranje, oljenje in voskanje, kar pripomore k izboljšanju estetike in trajnosti parketa. Parketarji so strokovnjaki tudi v restavraciji starih ali poškodovanih parketnih tal s peskanjem, obnovo in zaključnimi premazi.

V našem projektivnem biroju vam nudimo tudi možnost dobave in polaganja parketa. Več o naših dosedanjih projektih si lahko ogledate v rubriki “reference” https://www.proambient.si/reference/

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše