Prenova veterinarske ambulante

V pritličju starejšega objekta smo prenovili in opremili veterinarsko ambulanto. Potrebna je bila celovita prenova osvetlitve, tlakov in nenazadnje pohištva. Zaradi na novo opredeljene razporeditve nekaterih prostorov in njihove funkcionalnosti smo nekatere stene podrli. Tako so nastali zračni in v celoto povezani prostori.

Lastnika ambulante sta imela željo po svetlih in zračnih prostorih, obenem pa sta izrazila željo, da se ohrani stara lekarniška omara. Le-to smo lepo in usklajeno vkomponirali ob novem pohištvu. Velik poudarek je bil podan tudi na osvetlitvi, še posebej v prostoru ambulante in kirurgije.

Keramika v lesni in kamniti teksturi, travniško zelena stena v pisarni, pohištvo kombinirano v beli barvi, s svetlo lesno teksturo. Vse to so elementi, ki odsevajo naraven izgled. S premišljeno izbrano notranjo opremo prostori delujejo toplo in hkrati moderno.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše